Welkom Diensten Fotoalbum Nieuws Contact
Wagenpark

Ons wagenpark is het visitiekaartje van ons bedrijf, maar zeker ook het visitiekaartje van onze klanten en opdrachtgevers.
Daarom word er veel zorg en aandacht besteed aan de uiterlijke, en technische staat van al onze voertuigen, zo minimaliseren wij stilstand en verkomen zo vertragingen.

Om onze klanten en opdrachtgevers efficiënt en flexibel van dienst te kunnen zijn hebben wij een divers en kwalitatief hoogwaardig modern wagenpark.
Het wagenpark bestaat naast vrachtwagens in de bedrijfskleuren van B.Soontiëns Transport ook uit wagens volledig in de huisstijl van onze klant.

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een B3 Alarmsysteem, een up-to-date navigatiesysteem, mobiele telefoon welke handsfree bediend kan worden en de modernste communicatietechnieken zoals Track & Trace. Door deze uitrusting is het voor de chauffeur mogelijk om op een zo veilig mogelijke manier zo snel mogelijk de meest efficiënte route naar de bestemming af te leggen. Dit alles terwijl hij voortdurend in contact staat met de planning die vervolgens de klant op ieder gewenst moment kan informeren over de status van de opdracht.

Onze transport vloot bestaat onder andere uit: Onze opleggers zijn in vele gevallen voorzien van een laadklep, waardoor de chauffeur zelfstandig kan laden en/of lossen met behulp van een eigen pompwagen. Het gehele wagenpark is uitgerust met het volledige ADR-pakket, voor het vervoer van Gevaarlijke stoffen.Nederlands English Deutsch Français